Recragroep groeit

De Recragroep van TTL functioneert nu een jaar en mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Inmiddels is er een groeiende vaste kern, die dinsdagavond en zaterdagavond met de Recragroep meefietsen. Voor de rit langs de bloesemvelden meldde een fors aantal leden zich aan de start.

Het principe achter de Recragroep is simpel: gemiddelde snelheid 23 – 24 km. Maximumsnelheid 27 km. en een maximale afstand van 75 kilometer op de zaterdag met koffie onderweg. Op dinsdagavond is de afstand afhankelijk van de zonsondergang.

En: samen uit, samen thuis. Als het een keer minder snel moet, dan gaat het ook minder snel. Daar is geen discussie over.  En onderweg wordt op elkaar gewacht als dat nodig is, bijvoorbeeld als mensen achterblijven tijdens een klimmetje.
De rit van de dag wordt aan de start bij Fort 33 in onderling overleg bepaald.

De Recragroep is een mooie gelegenheid voor beginnende fietsers om te kijken of het fietsen in een groep bevalt. Maar ook fietsers, die een behoorlijke fiets carrière achter de rug hebben, maar niet meer van het hele snelle werk houden, zijn van harte welkom bij de Recragroep.
Mocht je belangstelling hebben voor de Recragroep dan kun je een mailtje sturen naar: webmaster@www.hagmeijer.nl